Filluan aksionet në Bujanoc për një qytet të pastër

Sipas termin planit janë parapar të mirëmbahen rrugët dhe prrockat në fshatin Tërnoc, Samolicë, Letovicë, dhe vendbanimet tjera.Projekti ka vlerën 4 mil.din. e që janë angazhuar 37 punëtor sezonal ne afat tre mujor.

Bujanoc,8 qershor/  AIK-Presheva Jone

Sic njofton zyra per informim e Drejtoratit për ndërtim në Bujanoc, ka filluar realizimi i projektit për mirëmbajtjen e rrugëve lokale në territorin e komunës së Buanocit.

Sipas termin planit janë parapar të mirëmbahen rrugët dhe prrockat në fshatin Tërnoc, Samolicë, Letovicë, dhe vendbanimet tjera.Projekti ka vlerën 4 mil.din. e që janë angazhuar 37 punëtor sezonal ne afat tre mujor.

Jemi koshient për rrethanat ekonomike, qe mbretrojnë në komunën tonë, por me përkushtim jemi duke aplikuar në të gjitha konkurset e mundshme për marrje të donacioneve që i kontribuojnë krijimit të të ardhurave për qytetarët e Bujanocit.
 
Brenda dy viteve të fundit Drejtoria për ndërtim ka siguruar donacion nga Ministria gjegjëse përmes Entit nacional për punësim në vlerë totale prej 16 milion din. SHIKB.ES.)


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni