Sipas renditjes së FIFA-s e cila sot ka dalur publikisht me listën e vetë Kombëtarja Shqiptare ka humbur një  pozicion në ketë klasifikim ku për këtë muaj kuqezinjtë kanë shënuar rënie zbresin në vendin e 78 me 452 pikë, njofton agjencia informative “Presheva Jonë”

Cyrih, 15 shkurt/AIK-Presheva jonë

Në fakt ka dy pikë më shumë gjatë këtij muaji për dallim  nga muaji paraprak, kombëtarja ka rënë  nga kjo listë për shkak të fitimit të pozicioneve nga skuadra të tjera nga Haiti dhe Kanadaja. Ndërkaq, vendi i parë në renditje edhe për këtë muaj mbahet Gjermania me 1566 pikë,  pastaj Gjermnia, Holanda në vendin e tretë, Zvicra të 16i-n. Kurse Serbia në 25, Maqedonia në  – 101 etj..

SHPËRNDAJE