Edhe pse është larguar nga skuadra e tij, Ferguson nuk mund ta tradhëtoj portugezin dhe t’ia harrojë kontributin të cilin ai e ka dhënë  që united ti arrijë ato suksese të cilat i ka arritur sot.

 

“Messi pa dyshim është një futbollist i jashtëzakonshëm,por kur flasim për krahasimet me Ronaldon,atëher duhet të kemi kujdes,ai është një fenomen,një futbollist tepër impulsive,me karakter tepër të fortë,dhe me këmbët e tia të gjatë arrinë një shpejtësi dhe goditje të pabesueshme” ka thënë traineri skocez.

SHPËRNDAJE