Familja Jashari priti shumë personalitete

Që në orët e hershme të mëngjesit, kompleksi memorial në Prekaz dhe familja e komandantit legjendar të UÇK-së, Adem Jashari, priten mysafirët e shumtë që erdhën për të nderuar veprën e të rënëve. Që në orët e hershme të mëngjesit, kompleksi memorial në Prekaz dhe familja e komandantit legjendar të UÇK-së, Adem Jashari, priten mysafirët e shumtë që erdhën për të nderuar veprën e të rënëve.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni