Është leshuar çezma “te plepat” në Preshevë

Pas 3 ditësh jashtë funksionit,çezma “te plepat” në Preshevë ka filluar së funksionuari duke rikthyer përsëri shumë qytetarë për të mbushur ujë,pasi që shumë prej tyre atë ujë po e përdorin edhe si medikament (shërues).

Pra të gjithë qytetarët të cilët nga sot e tri ditë më parë janë kthyer me shishe të zbrazta mbrapshtë,i njoftojmë se që sot defektet janë riparuar dhe çezma ka ujë njësoj me të njejtin kapacitet.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni