EDI RAMA: SHKOJME NE DEMONSTRATA..JEMI GATI SI CDO HERE

Ashtu sic edhe ëshët thënë gjithë këto ditë, Partia Socialiste do të zhvillojë demonstratën e saj në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Ndryshe nga demontstratat e kulara, kjo e sotmja do të zhvillohet rreth 16.00 dhe mendohet se do të ketë fjalime të drejtuesve socialiste dhe të përfaqësuesve të opozitës së bashkuar.

Organizatorët kanë paralajmëruar këtë demostratë si nisjen e një vale të re përmes së cilave kërkesa e vetme ndaj kryeministrit Sali Berisha do të jenë zgjedhjet e parakohshme. Qytetarët që do të mbështesin këtë demostratë do të mblidhen nga të gjithë qytetet e vendit dhe nga pika të caktuara në kryqytet do të bashkohen në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”.

Tek stacioni i Trenit do të grumbullohen njësitë bashkiake 8 dhe 9, por edhe qytetarë e ardhur nga zonat veriore të vendit, të cilët në orën 13 e 30 do të nisin marshimin drejt bulevardit. Tek “Zogu i Zi” do të grumbullohen banorët e njësisë 11, por edhe qytetarët e ardhur nga Vora, Durrësi, Fushë Kruja ku përmes rrugës së Durrësit do të dalin në sheshin “Skënderbej” drejt bulevardit.

Tek stadiumi “Dinamo” do ketë disa grumbullime të njësinvë bashkiake 5 e 7 si dhe qytetarëve që do mbërrijnë nga jugu i vendit. Tek Fakulteti Filologjik do të mblidhen njësitë 1 e 2 dhe demostruesit që do të vijnë nga qytetit i Elbasanit.

Dje, Ambasada Amerikane në Tiranë përmes një njoftimi në faqen zyrtare të saj, iu bëri thirrje qytetarëve të saj të bëjnë kujdes dhe se demontsratat mund te vazhdojnë disa ditë.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni