Sivejt pranvera e kish pas pak për gut…: Pranvera ka mbërritur sot (24 mars 2017) në 11 orë dhe 19 minuta. Në ditën e fillimit të pranverës, dielli doli në Preshevë, Tirane, Prishtinë, Shkup.. Në orën e 5.44 minuta dhe do t eprendoje në 17 orë e 58 minuta, që do të thotë se i Dita do te zgjas nga gjysem orme me shume se nata, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

SHPËRNDAJE