DR.SEKNDER DESTANI: Urime dhe me fat Kurban Bajramin

Të nderuar qytetarë të Luginës,besimtarë të konfesionit islam,

Më lejoni që  në emër të anëtarve të Bashkimit Demokratik të Luginës dhe në emrin tim personal ti  uroj përzemërsisht të gjithë besimtarët e konfesionit islam në Lugin dhe jashtë saj,Festën e Kurban Bajramit.

 Urojmë që  Kurban  Bajramin ta kaloni në paqe e lumturi, dashuri dhe respekt ndaj njenitjetrit  duke u afruar sa më afër dhe bashkarisht te sofrat e begatshme që për këtë festë na ka dhuruar I Madhi Zot.

Le të jetë kjo festë e haresë dhe miqësisë ,e solidaritetit njerzorë ,e rrespektit dhe tolerances, e dashurisë dhe mirëkuptimit duke harruar për këto ditë feste tana problemet që pona përcjellin neve shqiptarët e Luginës.

URIME FESTA E KURBAN BAJRAMIT!

Me rrespekt,

Dr.Skender Destani kryetar I BDL-së


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni