Doli numri më ri i revistës “NACIONALI” për lexuesit e Luginës

Bujanoc, 15 nëntor 2011 – Gazeta e vetme e cila botohet në gjuhën shqipe “NACIONALI”, organ i Këshillit Nacional Shqiptarë, në dinamikën e vet të botimit ka publikuar numrin e 22 të saj.

Në këtë numër përveç tjerash mund të lexoni lidhur me përkrahjen e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, të pa rezervë ndaj Këshillit Kombëtar, do të lexoni për vizitën e njeriut të parë të KNSH në SHBA, si dhe shumë tema me interes për shqiptarët që administrohen nga Serbia.(P.N.)


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni