Djali i Tony Blair, në gjurmët e babait

Londër, 22 korrik 2012, NOA- Djali i madh i Tony Blair, Euan dëshiron të ndjekë gjurmët e babait dhe ti hyjë politikës.

Kjo dëshirë e djalit ka marrë bekimin e nënës Cherie e cila dëshiron për Blair një dinasti “alla Kennedy”.

Siç informon noa.al, gazeta britanike “People” shkruan se Cherie është në qiellin e shtatë që djali i saj do të ndjekë gjurmët e të atit dhe të mbajë gjallë frymën politike të familjes.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni