Më shumë se 30 orë në të njëjtën pikë dhe qindra shkrepje me aparat për të realizuar këtë foto të pabesueshme, 360 gradë në Sounio, në Greqi. Nga agimi në perëndim fotografi Chris Kotsiopoulos ka fiksuar momente të ndryshme të ditës duke bërë me durim dhe vëmendje foto të ndryshme. Në pamje është e mundur të dallohet drita e parë e agimit dhe qielli me yje të kapura me një kohë shumë të gjatë ekspozimi.

SHPËRNDAJE