Mijëra qytetarë i japin lamtumirën Arbën Xhaferit

Ka përfunduar ceremonia e varrimit të të ndjerit Arbën Xhaferi, intelektual dhe politikan i shquar shqiptar.
Disa mijëra qytetarë i kanë dhënë lamtumirën duke e përcjellë në banesën e fundit.
Paraprakisht, në Pallatin e Kulturës në Tetovë është mbajtur një mbledhje komemorative.


1 Komente

  1. Shqyptar, August 21, 2012:

    Varrim si i shkijeve, veç popi edhe kryqi po ju mungon, apo i keni fshehur nen maica, Allahu ju udhezofte se s’jeni kerkah a?!

Komentoni