Coentrao me gjasa do t'i bashkohet Realit.

 

Presidenti i Benfikas Luis Filipe Vieira ka qenë në Madrid ditë më parë dhe ka pasur takim me presidentin e Real Madrid ku mendohet të jetë bieduar për mbrojtësin e krahut të majtë Fabio Coentrao për të cilin thuhet të jetë arritur marrëveshje.

Klauzola fillestare e Coentras i cili ka qenë i lidhur edhe me Chelsean dhe Man.Cityn thuhet të jetë 30 mln euro megjithëatë,ajo do të ulet kanë raportuar mediat spanjolle.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni