Cigaret me “Republika e Kosovës” pushtojnë kiosqet në “Srpska Republika” dhe Serbi

Sarajevë, 2 shkurt  (AIP) -Në ashtuquajturëne “Srbiska Republikë” inspekcioni dhe policia serbe ka hasur cigare nga Kosova me akcizë “Republika e Kosovës” në kisoqet e Bosnjë Hrecegovinës, rpaortojnë mediat e Banja llukës, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Cigaret mund të blihet me çmimet e reja të cigareve në tregun e Bosnjës dhe Hercegovinës, por asnjë kompani nuk ka pranuar se është importues apo distribue snë  Bosnja, pos “NTP Trocadero” në Prishtinë.

 

Disa kiosqe dhe dyqane në  të ashtuquajturëne “Srbska Republikë” shesin  cigare me pulla tatimore “Republika e Kosovës”. Madje autortet serbe në Banja Llukë për të penguar shitjen  e tyre kanë  propaganduar në media se “ato   janë të kualitetit të dyshimtë” dhe duke  apeluar tek qytetarët që të mos blejnë dhe konsumojnë.

aksionin kundër kontrabandës në dhjetorin e viti të kaluar në Serbi,  kishte arrestuar disa persona shqiptarë në Bujanac pse në veturën eytre u gjetën cigare me askcizë “Republika e Kosovës”


1 Komente

  1. donika, February 2, 2013:

    Ivica Dacic dhe grupi i tij kriminal i SPS-it i lidhur me Dileret e droges ne balkan/evrope dhe amerik …Daqiqi i lidhur me bosset i droges Darko Saric, Naser Keljmendi e Rodoljub Raduloviqin-Misa Amerika qe konsiderohte shef i kupolles se trafikatve te droges ….Ivica Daqic sot pranoi se eshte takuar disa here me Rodoljub Raduloviqin- Misa Amerika-Misa banana.ndersa ish shefi i kabinetit te tij me bossin e drioges Darko Sariq .http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=02&dd=02&nav_category=11&nav_id=683169

Komentoni