Ciara do pozoj nudo!

(AIK-Presheva Jone)

Ciara dëshiron të realizojë fotografi lakuriqe sa është në moshë të re. Këngëtarja e muzikës R&B, dëshiron që në vitet e pleqërisë t’i shikojë ato dhe ta admirojë pamjen e saj në rini. “E dua trupin tim. Në momentin e duhur dhe për revistën e duhur, përfundimisht do ta mendoj atë. Pastaj kur të bëhem 50 vjeçare, do të shoh prapa dhe do të them fjalë admiruese për veten”, ka thënë Ciara.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni