Serbët e Leskocit mbahen gjallë nga shqiptaret “zotni” të Luginës, duke jav lulëzuar oborret dhe kopshtet e tyre?!

Jepja doren vlla  të zotit, punëtorit.. Ama a ka ma inati se dikush me ardh nga Vranja apo Leskoci me ta marr bukën pi goje, te dera e shpisë, apo … Vijon

 

Gjendet gruja (50) e zhdukur para një jave ne Bujanoc

Bujanoc, 29 mars  – Pas shkrimit te djshme ne agencie elajemeve “Presheva jonë” për zhdukjen e e nje gruaje (50) ner Bujamc, ajo eshte gjetur shendos e mirë. Policia ka … Vijon

 

Zv.kryeministri i Qeverise së Kosovës Kelmendi vizite në kompanine prestigjioze “Fluidi Rc-Cola” pritet nga presidenti i saj Ing.Fejzullah Mustafa

Preshevë, 27 mars -zëvendëskryeministri i Qeverise së Kosovës, Ramiz Kelmendi ka vizituar kompaninë prestigjioze në Kosovë  e më gjerë që  merret me prodhimin e pijeve jo alokoolike, energjike dhe vajit … Vijon

 

Hajni në Tërrnoc të Madh (BU) kërcen nga dritarja e një shtëpie per t’i shpëtuar policisë, por..

Bujanoc, 27 mars  -Anëtarët e policisë, me urdhër të zëvendës prokurorit të Prokurorisë Themelore Publike në Vranjë, mori vendimin për paraburgim për 48 orë P.S (48) nga nje fsaht i … Vijon

 

Dy puçe të dështuara politike në Luginë të Preshevës të nisur nga dentisti Driton Salihu dhe “gazda” i tij Arifi

Avazin e prishjes së koalicionit qeverisës APN-PVD në komunën e Preshevës e nisi pronari i nje portalit me zanat dentist Driton Salihu, me tekat dhe ambiciet e tij egoiste e … Vijon

 

Presheva e kujton gazetarin e parë në Luginë – Mustafë Bina, të humbur para 11 vitesh

Preshevë, 23 mars  – Sot pikërish me 23 mars te këtij viti bëhen plotë 11 vite qe nderroi jete Mustafe Bina, veterani i arsimit dhe gazetarise shqiptare ne Kosovën Lindore, … Vijon

 

BLIC-i: Në shënjestër të organizatës terroriste “Syri i Popullit” edhe deputeti i Serbisë Riza Halimi

Preshevë, 23 mars -“Në listën për likuidimin nga organizata famëkeqe terroriste te Kosovës “Syri i Popullit” eshte dhe deputeti i Kuvendit të Serbisë Riza Halimi dhe Shqiprim Arifi. Lista me … Vijon

 

Ragmi Mustafa ne RTK Halimit: Pushteti i Shqipërim Arifit pat ymër vetëm tetë muaj, i juaji ne gjysëm, vetëm katër muaj!

Preshevë, 22 mars -Mysafire në emisionit të sontëm në RTK-së ishin ftuar liderë te Luginës së Preshevës te cilët biseduan për situatën e vështirë politike dhe ekonomike ne Luginen e … Vijon

 

Liderët e Preshevës në RTK akuzojnë sa Serbinë po aq edhe Kosovën për situatën e krijuar ne Luginë

Preshevë, 22 mars -Mysafire në emisionit të sontëm në RTK-së ishin ftuar liderë te Luginës së Preshevës te cilët biseduan për situatën e vështirë politike dhe ekonomike ne Luginen e … Vijon

 

Ish-kryeparlamentari i Gjenevës Jean Marc Guinchard falenderon gazetarin nga Presheva për bashkepunim

Gazetari gajncise s elajemeve “Presheva Jonë” ne Zvicër Nefial Maliqi me z.Jean Marc Guinchard, Ish-shefi i parlamentit te Gjenevë (Grand Conseil )   Gjenevë, 21 mars  -Ish-shefi i parlamentit te … Vijon