Bujar Bukoshi dhe intrigat e Xhafer Shatrit rreth LDK-në në Zvicër

Më 1996 me intrigat e Ministrit të Informatave Xhafer Shatri, i cili kishte krijuar rrjetin edhe brenda aktivistëve të LDK-së, atë ditë tentuan ta marrin “kalanë nga brenda”….
Kurse, kur flasim për Qeverinë e Bukoshit (kështu e njihnim ne këtë qeveri), në Zvicër, rolin e përçarjes do ta merr vet Xhafer Shatri….
Me gjithë respektin për aktivistët që ishin të angazhuar në komisionet e 3%, e që kanë dhënë një kontribut jashtëzakonisht të madh, (këtë ne e dimë pasi një pjesë e tyre ishin edhe në udhëheqje të nëndegëve dhe në kryesinë e degës), por nuk munguan edhe aso që ranë pre e intrigave të Bujar Bukoshit me kompani, edhe pse një pjesë e tyre, u nis nga qëllimet e mira, për t’i respektuar institucionet e Kosovës, prapëseprapë nuk mund të themi se nuk ranë viktima të qeverisë së Bukoshit, ku përmes rrëmujave i shkaktuan dëme të mëdha LDK-së, dhe aktivitetit të mirë të saj.

(Tekstin e plotë mund ta lexoni të mërkurën (23 maj) në publikimin e shtypur të gazetës kombëtare “Bota sot” botimi i Diasporës – Perëndimit)

Abonohuni në gazetën “Bota sot”. Mundësitë e abonimit janë në Zvicër e Gjermani.


1 Komente

 1. mindone1, June 9, 2012:

  E kan mjel popullin në diaspor më 3% e jan pasuru vetë kriminelet.
  Njersa e popullit ka me i vra këta hejna sepse ka njeri qe ka ngren bukë lëng
  të djathit e parat i ka dhën per Kosovë!
  Sodë populli Shqipëtar vuan në varferi të skejshme kurse klika e hejnave jan bër milionera!
  Para vititi 1998 kan udhëtuar më gomar e me bullica kurse sod Mercedesa e Bmw etj.
  E shiten Kosovën ja futen fusnoten ja ndrruan flamurin kombëtar tash edhe pak kan me na
  ndrru edhe gjuhen se tjeter nuk ju ka metë politikanve të Kosovës.

Komentoni