BUJANOC: S’ka të drejtë askush të luaj me fatin e projekteve kapitale për venbanimet shqiptare

Drejtori i Drejtorisë për ndërtim Driton Rexhepi, pas dhjetëra telefonatave dhe bisedave në zyrën e tij qoft prej kryetarëve të BL. të Breznicës, Muhocit, Samolicës dhe qyteayrëve tjerë njofton opinionin se gjitha investimet kapitale që realizohen përmes Drejtorisë, janë ndërprerë, sic thuhet prej punëkryesve me urdhër të kryetarit aktual të komunës, njofton agjencia informative “Presheva Jonë”.

 

 

Bujanoc, 21 qershor

Përkundër faktit se rruga Tërnoc-Breznicë, kishte filluar së ekzekutuari punimet në teren, dhe pagesës së avancuar përmes mjeteve të Trupit koordinues, Edhe se asfaltimi i rrugës në Muhoc do duhet të ishte përfunduar, mjetet janë siguruar nga buxheti i Trupit koordinues, Rruga qarkore së bashku me trotuaret në Samolicë, mjetet e siguruara përmes Trupit koordinues, Asfaltimi i trotuareve në Bilac, mjetet të siguruara përmes buxhetit të Trupit koordinues Asfaltimi i hyrjeve në rrugë të Kosovës dhe shume projekte tjera.

 

Arsyet e mos realizimit të këtyre projekteve kapitale janë të paqarta edhe për ne si Drejtori, që sot z. Rexhepi do i kërkoj me shkrim punëkryesve që më së largu të hënën të dalin në teren dhe vazhdojnë punimet, në të kundërtën, ai do përdore gjitha të drejtat kontraktuale. Konsiderojm së këto projekte kapitale duhet përmbyllur urgjentisht, edhe se jemi të vetëdijshëm për zhvillimet politike, por një është e sigurt se mjetet janë të siguruara që ne fillim të vitit 2012.


3 Komente

 1. Programi, June 21, 2012:

  hahaha, i madh je shoku, lej ato bijat e imoralisteve cka thon, qe bejn zollum neper kojshi e pastaj hajn hashova hahah

 2. Arlinada, June 22, 2012:

   Po po imoralist si ju edhe ju keni me hanges kso hashova a cka that qe keni be marre me popull te gjith jan bijt e dikujt  po marrja juaj apo imoraliteti qe pe perdorini e vet jeni te till ju takon juve qe keni be gjithcka e keni marru popullin dhe e keni lan ne mut tash

 3. O Mor Djali.Djali i Ri, June 21, 2012:

  O mor djal,o djali ri,mos u bo mash per asnje se populli te ngrite,populli te zbrit.
  Fati i PVD-se dhe ne vecanti i Shaipit eshte ai qe e keni lene ne dore te Riza Halimit nje njeri qe nuk eshte per shpijen e vete smunde te jete per kojshine,
  E mira te mires punoni per veteveten dhe popullin per ate keni voten per ndryshe edhe te jeni prince nuk do tju pranojme ne konak.

Komentoni