BUJANOC: Komshiu gjuan komshiun me pistolete, parcella molle sherri

Qani A. nga Bujanoci dyshohet se pas një grindjeje me një bashkëfshatar ne Koncul ka gjujtur me revole dhe ka lënduar rëndë fqiun e vet, shkaku i nje parcele toke. Policia e qytetit te Bujanocit, sias gazetes “Kurir”  ka ngritur vepër penale në Gjykaten e lartë të Vranjës ndaj Qani A (50) nga Bujanoci, për shkak se ai  dyshohet se ka ngre kembe me revole mbi fqiun e tij në Koncul.
Burimet policore njoftojne se i dyshuar ka poseduar revole pa autorizim dhe ka shkaktuar plagë të rënda komshiut te vet. Gjykatësi i anketes ka caktuar 30 dite paraburim per Qani A. Hetimet vazhdojne


2 Komente

  1. Shqyptar, August 21, 2012:

    Shkijet e mbajne t’pushtuar krejt Kosoven Lindore e Veriore edhe kush s’guxon me alltija t’ujit me i lage se me t’plumbit s’ia ma kujt me ia shkrepe, e shqiptari zi bon turr kunder shqiptarit per nje hu gardhi a gur mexhe, se pjesen tjeter e kenaqi veç qaty i pat met keq puna, me t’ardhe gerrdi prej shipecave te tille vaAllahi, e mos kofsha shqiptarë une ma mire.

  2. ArbenPrizreni, August 22, 2012:

    Pse “komshiu” tu e qene fjala e embel shqipe FQINJI.

Komentoni