Brigada Zahir Pajaziti: UÇK shpall mobilizim lufte

Brigada Zahir Pajaziti kërkon mobilizim lufte për tërë trojet shqiptare, në rrezik nga armiqtë tanë sllavo-greke, pasi që simbas rrjedhave të ngjarjeve po shihet që do ketë luftë dhe kjo do jetë luftë për jetë a vdekje e Shqiptarëve në Ballkan dhe i fton të tërë djemtë e pastër shqiptarë që janë të aftë për luftë ti përgjigjen kësaj thirrje. Dhe si për fund i njoftojmë spiunat e SHIK-ut se janë persona të padëshiruar dhe të qëndrojnë larg punëve tona.
Shtabi komandues i brigadës Zahir Pajaziti
Komandanti i brigadës Hasan Zeneli

SHPËRNDAJE