Barça vlen 454 mln kurse Mança 216.5 mln.

 

Para ndeshjes finale të ligës së kampionëve sikurse në cdo ndeshje të madhe janë bërë statistikat e vlersimit të futbollistëve në para dhe ka rezultuar se Barcelona është edhe një herë më e shtrenjtë se Manchesteri.
Thuhet në njoftim se vetëm Leo Messi vlerësohet të kushtoj më tepër se 140 mln euro.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni