Muajin e kaluar Austria me kërkesë të KFOR-it kishte dërguar  150 ushtarë, të cilët para dhe pas mbajtjes së zgjedhjeve të Serbisë do të ndihmojnë në ruajtjen e paqes dhe sigurisë, njofto “Presheva Jonë”

 

 

Wienë, 8 maj (PrJ)

 

Qeveria austriake sot ka prolonguar  misonin ustarak të  forcave të saja në Kosovë (KFOR). Sipas vendimit të qeverisë, mandati i forcave rezervë austriake në misionin në Kosovë  është zgjatur deri më në 31 dhjetor 2013, njofton “Presheva Jonë”

Do shtuar se muaji e kaluar Austria me kërkesë të KFOR-it kishte dërguar  150 ushtarë, të cilët para dhe pas mbajtjes së zgjedhjeve të Serbisë do të ndihmojnë në ruajtjen e paqes dhe sigurisë.

SHPËRNDAJE