Alienët dhe kriza financiare ishin frymëzimi i stilistit Gianni Molaro në sfilatën AltaRoma 2012. Italiani ka paraqitur në pasarelë disa veshje shumë të çuditshme si një kostum alieni, një zemër të madhe apo një fustan-çadër. Në sfilatën e tij Molaro nuk ka harruar as krizën e euros ku dy nga veshjet kanë simbolin e monedhës së përbashkët europiane.

SHPËRNDAJE