Aktivistë të Aleancës Kuq e Zi bashkë me një grup studentë e nxënës të ardhur nga Lugina e Preshevës, ne mesin e tyre u pa edhe  Ragmi Mustafa  kanë protestuar sot para ambasadës serbe në Tiranë, ndaj situatës së mjerë  në Preshevë,  Bujanoc dhe Medvegjë.

Njëri nga liderët e Alenacës Kuq e Zi Myslym Pasha,  tha se shqiptarët e Luginës së Preshëvës nuk duhet të ndjehen të vetmuar, të izoluar dhe të nëpërkëmbur nga Serbia në Preshvë, Bujanoc dhe Medvegjë.  Në këtë protetrë është parë edhe prefekti Preshevës Ragmi Mustafa.

SHPËRNDAJE