Albanian Hackers Zone: Flamuri kuq e zi mbi PPD-në serbe në Banja Lukë

“Ju njoftojmë se sot më datën 11.03.2012 grupi jonë AHZ-CREW ka marr edhe një aksion për thyerjen e sajtit www.pdpbl.org Faqja zyrtare e Komitetit të qytetit të Partisë së Përparimit Demokratik – PPDBanja Luka”, thuhet në një komunikatë të “Albanian Hackers Zone”, njofton “Presheva Jonë”

“Në këtë faqe është vendosur flamuri kombëtar kuq e zi me këngë patriotike dhe me një mesazh në gjuhen shqipe, ju lus që ta publikoni këtë artikull faleminderit”, thuhet më tej në këtë komunikatë.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni