Argjentinasi është takuar ditën e djeshjem me kreun e klubit Vincente Calderon të cilit i ka shprehur dëshirën dhe vendimin e ti për tu larguar nga Atletiko.

“Unë dua të largohem dhe këtë do ta bëjë këtë sezonë“ është shprehur në tëitter futbollisti sulmues.
Real Madrid pritet të jetë pretëndent kryesorë për ti marrë shërbimet e tija,duke pas parasyshë këtu edhe tentativat e viteve të kaluara të klubit mbretërorë për ta sjellë atë në gjirin e skuadrës.

SHPËRNDAJE