Aeroporti me i larte ne bote 4.4 mije metra mbi nivelin e detit !!!

Sipas mediave shtetërore, mësohet se aeroporti do të ndërtohet 4, 436 metra mbi nivelin e detit në qytetin Nagqu. Sipas të gjitha matjeve dhe verifikimeve, vihet re se kjo vepër është rreth 100 metra më lartë se aeroporti aktual më i lartë në botë në qytetin Qamdo, në një pjesë tjetër të rajonit malor.


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni