MJEKESIA MODERNE DHE HUMANIZMI

OPERACION i SHEKULLIT- Mbi 20 orë nën gërsherë: Binjaket e ngjitura u ndanë me sukses për t’u bashkuar dhe vazhduar jeten e tyre pa brenga

LEXO LART ME SHUME…APO SHIKO POSHTE NE VIDEO TV PRESHEVA JONE


Nuk ka komente

Bëhu komentuesi i parë!

Komentoni